Welkom bij Autocentrum van Egmond

Autocentrum van Egmond beste Autobedrijf van Zuid Holland!

 

Wij zijn dit jaar genomineerd voor de verkiezing die door de BOVAG georganiseerd wordt, Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar 2019-2020.

Dit kwam voor ons als een verrassing, omdat wij onszelf niet hebben aangemeld maar voorgedragen zijn. Inmiddels zijn wij geschouwd door een onafhankelijk consulent om onze bedrijfsprocessen te bekijken en beoordelen en zijn wij onderworpen aan een grondige controle-inspectie. Ook hebben wij zowel in de showroom als in de werkplaats bezoek gehad van meerdere mystery shoppers. Helaas zijn wij net niet bij de laatste 3 finalisten geëindigd, maar we zijn WEL de beste van Zuid-Holland!!

Natuurlijk zijn wij daar als team heel erg trots op! Maar we doen er nog een schepje bovenop, om volgend jaar misschien wel als beste van heel Nederland te kunnen eindigen.

Een greep uit onze occasions

Meer weergeven

Autocentrum van Egmond

Gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat, Škoda en Volkswagen bedrijfswagens. Autocentrum van Egmond is het adres in de regio Duin- en Bollenstreek voor aanschaf en onderhoud van uw nieuwe of gebruikte auto. Door te blijven investeren in mensen en middelen bieden wij de optimale service, kwaliteit en betrouwbaarheid die u van een autobedrijf mag verwachten. Ons motto is niet voor niets: Waar service de motor is!

 

Naast een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s van diverse merken kunt u in onze showroom aan de Langevaart ook terecht voor private lease oplossingen op maat en helpen wij u met het afsluiten van een financiering en/of verzekering voor uw (nieuwe) auto. 

 

​In onze werkplaats aan het Noordeinde kunt u terecht voor het reguliere onderhoud en (schade)reparatie, airco service, de verplichte APK keuring, ruitreparatie of-vervanging en onze bandenservice.

 

​Wij verwelkomen u graag in onze showroom of werkplaats.

Showroom

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag - vrijdag
08:30 tot 18:00 uur
Zaterdag

08:30 tot 16:00 uur

Werkplaats

OPENINGSTIJDEN
Maandag - vrijdag
07:30 tot 17:30 uur

1/3

Showroom

Langevaart 1a
2231 GA Rijnsburg

T: 071 - 402 29 11

E: verkoop@acvanegmond.nl

Werkplaats

Noordeinde 12

2231 LK Rijnsburg

T: 071 - 402 29 11

E: info@acvanegmond.nl